Lirik Lagu Lirik Lagu Nella Kharisma Mundur Alon-Alon - Nella Kharisma

You are here:

Lirik "Nella Kharisma

Aku ngalah dudu mergo aku wes ra sayangAku mundur dudu mergo tresnoku wes ilangNanging aku iki ngerteniYen dirimu lebih sayang arek kae
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopoMung digoleki pas atimu perihAku mundur alon-alon mergo sadar aku sopoMung dibutuhno pas atimu loro
Aku ngalah dudu mergo aku wes ra sayangAku mundur dudu mergo tresnoku wes ilangNanging aku iki ngerteniYen dirimu lebih sayang arek kae
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopoMung digoleki pas atimu perihAku mundur alon-alon mergo sadar aku sopoMung dibutuhno pas atimu loro
Aku mundur alon-alon mergo sadar aku sopoMung digoleki pas atimu perihAku mundur alon-alon mergo sadar aku sopoMung dibutuhno pas atimu loro