Lirik Lagu Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji

You are here: #Nella Kharisma 

Lirik lagu terbaru tanjungmas ninggal janji dari penyanyi Nella Kharisma.
Lihat juga lirik lagu lainnya dari Nella dengan judul: Bukan Aku Tak Cinta dan Mundur Alon-Alon

Nella Kharisma - Tanjungmas Ninggal Janji

Bebasan koyo ngenteniudan ning mongso ketigosenajan mung sedelo ora dadi ngopopenting iso ngademke ati

Semono ugo rasaneng atikumung tansah nunggu tekamura kroso setaun kowe ninggal akukangen kangene atiku

Aku sek kelingan naliko neng pelabuhankowe janji lungo raono sewulannanging saiki wes luwih ing janjinyatane kowe ora bali bali

Ning pelabuhan tanjung mas kenebiyen aku ngeterke koweNing pelabuhan semarang keneaku tansah ngenteni kowe

Semono ugo rasaneng atikumung tansah nunggu tekamuRa kroso setaun kowe ninggal akukangen kangene atiku

Aku sek kelingan naliko neng pelabuhankowe janji lungo raono sewulanNanging saiki wes luwih ing janjinyatane kowe ora bali bali

Ning pelabuhan tanjung mas kenebiyen aku ngeterke kowening pelabuhan semarang keneaku tansah ngenteni kowe...